ODO in zaalfinale Ahoy

Door Bart

ODO IN ZAALFINALE AHOY!!

Uiteraard is bovenstaande titel een droom voor elke rechtgeaarde ODO-speler/supporter. Helaas is het nog niet zover dat ODO1 een serieuze gooi kan doen naar het officieuze landskampioenschap. Wat we wel kunnen is een gezellige middag in AHOY hebben. En het zou dan leuk zijn om de ODO-ers bij elkaar te hebben, zodat we er een leuke ODO-middag van kunnen maken.

Wat is het?
Even voor degenen die niet precies weten wat de zaalfinale AHOY is. De finale in AHOY is de finalewedstrijd van de zaalcompetitie van de korfbal league. Zie het maar als de champions league bij het voetbal. Op één zaterdag worden dan de volgende wedstrijden gespeeld:
– 14.00 uur Finale Hoofdklasse A-Jeugd
– 16.30 uur Wedstrijd om de 3e/4e plaats van de korfbal league
– 19.00 uur Finale van de korfbal league.
Als we nu naar de stand van de competitie kijken zullen de volgende ploegen optreden in AHOY:
PKC (Papendrecht), KZ (Koog Zaandijk), Fortuna (Delft) en Blauw-Wit (Amsterdam). Bij de A-jeugd is het ontzettend spannend. PKC A1 en Fortuna A1 strijden momenteel om een finaleplek. In de andere poule is DOS’46 al verzekerd van een finaleplek.
Tussen deze wedstrijden door zijn er nog andere activiteiten, zoals een kampioenenparade en een optreden van een Nederlandse artiest.

Wat is de bedoeling?
Het lijkt mij erg leuk om met veel ODO-ers er een leuke middag/avond van de te maken. Door de kaartverkoop te centraliseren kunnen we in ieder geval realiseren dat we bij elkaar zitten. Het is niet de bedoeling dat we met z’n allen tegelijk vertrekken. Je ziet namelijk vaak, dat sommige mensen het liefst de hele dag gaan, en anderen juist alleen de finale willen zien.
Hoe gaan we dat doen?
Iedereen die mee wil kan zich opgeven via ahoy. Dit kan tot 21 maart. Dan verzorg ik in één keer de inkoop van de kaarten. Na ontvangst zal ik de kaarten distribueren en het geld incasseren.
Welke plaatsen gaan we kopen?
Om het wat eenvoudig te houden, kopen we kaarten in maar 1 categorie. Deze categorie is de rode categorie in onderstaande figuur.

Het lijkt heel ver van de arena, maar mijn ervaring is dat je hier toch ruim voldoende zicht houdt. Tevens is deze categorie wat goedkoper dan de gele.
Wat kost het?
De kosten bedragen € 22.50 per kaartje. Dit is exclusief eventuele parkeerkosten. De afrekening vindt plaats bij ontvangst van de kaartjes.

 

Wanneer?
De finale van de korfballeague wordt dit jaar gespeeld op 20 april.
Hoe inschrijven?
Zoals hierboven al vermeld. Stuur een mail met de volgende gegevens naar ahoy :
– Naam (deze is niet altijd af te leiden uit het mailadres)
– Adres
– Aantal te bestellen kaarten.
Informatie/Vragen?
Wil je meer informatie over de korfballeague finale? Kijk dan op: http://www.korfbaltickets.nl/index.php?cPath=64.
Is dat niet voldoende dan kan je ook altijd even bellen/mailen.

 

ahoy
Wim Poot
06 – 20 47 66 85
Plattegrond Ahoy korfbalfinale