ODO E1 – Avanti (P) E2

Door Sanne

Hey kanjers van ODO E1!
Wauw wat zijn wij trots op jullie! Jullie hebben een hele goede laatste zaalwedstrijd gespeeld en dik verdiend gewonnen met 5-1! Onze tegenstander was Avanti E2. Een ploeg waar we uit net van verloren met 5-4. We hadden dus nog wel wat goed te maken. Voor de wedstrijd konden jullie allemaal goed opnoemen wat we de afgelopen tijd hebben geoefend. Tussen de paal en je tegenstander blijven, voorverdedigen, de bal en de tegenstander in de gaten houden en actief verdedigen (arm uitstrekken). Aanvallend lekker snel de bal laten gaan, bewegen in de breedte, veel schieten, op het juiste moment voor elkaar insnijden en de bal goed aangeven. Wij hopen natuurlijk elke week dat jullie alles ook in het veld laten zien, maar dat is soms nog erg lastig. Het is natuurlijk ook wel erg veel waar je aan moet denken en op moet letten. Nou zaterdag hadden jullie daar geen enkele moeite mee. Alles ging precies zoals we het geoefend hebben. Hartstikke gaaf! In de eerste helft regende het kansen…maar die bal wilde er maar niet in. Gelukkig hebben jullie goed verdedigd waardoor we met 0-0 de rust in gingen. We hadden in de rust niet zoveel tips voor jullie want het ging gewoon hartstikke goed. Gewoon zo door blijven gaan, dan komen de doelpunten vanzelf. En jahoor, toen het 1e doelpunt eenmaal door de korf was volgden er nog 4 andere mooie doelpunten. Het zag er zo leuk uit vanaf de kant en volgens mij hadden jullie ook allemaal veel plezier tijdens de wedstrijd. Dat is natuurlijk ook minstens zo belangrijk als winnen! Volgende week gaan we weer lekker naar buiten. Hou de mail nog even in de gaten voor de juiste trainingstijden en dagen. We gaan er nog even een mooi veldseizoen van maken. Tot volgende week!