Excelsior (D) 7 – ODO 7   11-16

Door Michelle

Excelsior, de vorige wedstrijd met een punt verschil verloren. Dit keer de kans om het te winnen en met 2 punten naar Maasland terug te keren.

We begonnen de wedstijd niet zo best, en keken gelijk tegen een achterstand van 2-0 aan. Ondergetekende scoorde de volgende 2, waardoor we weer gelijk stonden. Bart maakte daarna snel de 3-2. De rest van het scoreverloop is helaas onbekend. Maar we gingen in ieder geval met een voorsprong van 10-8 de rust in. Tijdens het praatje was het belangrijkste om je tegenstander in de gaten te houden, en met name de 3-1 te gaan spelen. Zo gezegd, zo gedaan. Na de rust is er nog een aantal keer gescoord, maar het precieze verloop is niet geheel duidelijk. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een overwinning van 16-11. Beter dan de vorige keer, en de punten gingen mee naar Maasland. Hier splitste de groep zich op, waarna de helt rap naar Honselersdijk ging.Over de rest van de avond wordt geen verslag uitgebracht. Volgende week mag onze niewste speelster Rianne een verslag schrijven over de wedstrijd tegen het altijd scherpe Valto.