KOAG 3 – ODO 2   16-16

Door Joyce

Koag was voor Jong ODO geen onbekende. De eerste wedstrijd thuis tegen Koag werd verloren. We hadden dus een appeltje te schillen. Daarnaast hadden concurrenten punten laten liggen in de poule dus een mooie gelegenheid om naar boven te kruipen op de ranglijst. Na een paar spelletjes ik zie, ik zie wat jij niet ziet is iedereen uiteindelijk goed aangekomen in de Boog, waar de wedstrijd gespeeld ging worden. De wedstrijd begon weer in een geheel nieuwe samenstelling. Sven en Bram begonnen na hun blessures weer in de basis. Ook Floor en Serena mochten beginnen.
We moesten niet de kat uit de boom kijken maar gelijk fel beginnen. Dat hebben we dan ook gedaan. We begonnen met een goede 4-1 voorsprong. Helaas zette Koag een tandje bij waardoor ze langszij kwamen en de voorsprong pakten. We keken in de rust tegen een kleine achterstand aan. Er was nog niks gespeeld, het kon nog alle kanten op met de wedstrijd. Een kwartier voor tijd stond er een score van 12-8 op het scorebord in het voordeel van Koag. Maar Jong ODO zou Jong ODO niet zijn als we er niet alles aan gingen doen om toch punten te pakken. Met een goede organisatie konden we op een gelijke stand komen. Het slot was ongekend spannend, gelukkig zijn we dit gewend dus hielden we het hoofd koel. Judith maakte iedereen blij toen ze vlak voor tijd een vrije bal verzilverde, waardoor we op voorsprong kwamen. Helaas wist Koag nog een keer gelijk te maken door een dubieuze strafworp. De prima fluitende scheidsrechter floot voor de laatste keer bij een stand van 16-16. Gezien de wedstrijd kunnen we hier tevreden mee zijn. Reserves en invallers bedankt! 
Volgende week tegen Fortis kunnen we van onze eerste overwinning van 2013 een feit maken. Gezien de doelstelling van het behalen van 15 punten, lijkt me dit een prima vooruitzicht. Bianca mag zich over deze wedstrijd uitleven met het schrijven van een mooi verslag.

 

Tot dinsdag, Joyce