ODO A1 – Weidevogels A1   14-7

Door Martijn

Na 2012 te hebben afgesloten met een klinkende overwinning op Excelsior, moesten we daar in 2013 weer mee verder gaan! Deze week hebben we weer hard getraind om al dat luie zweet van de vakantie eruit te sporten. Zodat we zaterdag weer scherp zouden beginnen tegen Weidevogels. Tegen Weidevogels hadden we vorige keer 11-11 gespeeld. We begonnen ook scherp, in de 1e aanval zat gelijk een goede actie die zich helaas niet in een doelpunt uitte. We zetten dit goede begin wel door en dat werden in de eerste helft 8 doelpunten! In de verdediging stonden we de 1e helft als een huis en lieten er maar 3 door, ruststand 8-3. In de 2e helft werden we gelijk weer wakker geschut omdat weidevogels gelijk de 8-4 scoorde. Maar eigenlijk wist weidevogels niet echt terug te komen, omdat wij ook bleven scoren! uiteindelijk wisten we de dubbele score te behouden, in een eindstand van 14-7! Volgende week staat de kraker tegen valto op het programma! Thom en Jenny bedankt voor het invallen. Het volgende stukje mag worden geschreven door Jesse. Martijn V