Velocitas C4 – ODO C3   1-8

Door Lianne

Hoi Hoi

Vandaag moesten we voor het eerst weer tegen een onbekende tegenstander waar we in de competitie nog niet tegen hadden gespeelt.

We mochten deze keer tegen Velocitas uit Leiden. In de sporthal de Does. Deze ploeg stond zelf 2e in de poule. Ik had zelf een lastige tegenstander verwacht. Gelukkig begonnen wij gelijk scherp aan de wedstrijd en werd er rond spelen heel goed uit gevoerd. Daardoor stonden wij 2-0 voor door onze goede inzet. In de verdediging wilde de tegenstander alleen maar voor de doorloop bal. Gelukkig letten we deze keer wel goed op in het vak en maakten we het de tegenstander heel lastig. Waardoor ze meer moesten gaan schieten en kregen ze gelijk al moeiten met scoren. Na een mooie aanval en goede actie scoorde we voor rust de 3-0.

Na een kort praatje,want veel op de wedstrijd hadden wij niet echt iets op aan te merken. Begonnen we aan de 2e helft. Emma had heel goed de opdracht uit gevoerd door een mooie bal uit de ruimte te scoren en werd het heel snel 4-0. Het aanvals vak van Rene scoorde gelijk al een heel mooi schot en een korte kans waardoor het heel snel 6-0 stond. Na een een bal van Annemoon werd de wedsrtijd beslist met 7-0.

Onze complementen over de wedstrijd jullie speelden echt goed. Dinsdag weer lekker trainen zodat we de rug kant goed gaan oefenen zodat jullie het as Zaterdag kunnen laten zien in de wedstrijd tegen Fiks.