ODO A2 – OZC A1

Door Lieke

Hellloo,

Zaterdag 22 december stond er een wedstrijd op het programma voor A2. Al hoewel, stond.. want OZC wilde de wedstrijd graag verplaatsen. Aangezien dat ons als ODO geld zou gaan kosten omdat wij dan de sporthal extra moesten huren, is dit plan niet doorgegaan. Er stond dus alsnog een wedstrijd op het programma. Met de normale gang van zaken; inschieten, praatje, warmlopen, inschieten , begonnen we aan de wedstrijd. Thom, Koen, Inge en Jenny als aanval draaide heel goed de eerste tien minuten. Goed tempo alleen helaas kwamen er geen kansen uit.. De ballen die wij er in hadden moeten gooien, gooide OZC er wel in. Zo kon het zijn dat we ineens 0-6 achter stonden. Plots kreeg Claire een bloedneus. Hoe dit kon gebeuren is zelfs voor haar ook nog een raadsel. Doorspelen was helaas geen optie dus ze werd gewisseld voor Lieke. Die daarna de 1-6 scoorde. Snel hierna werd rust met als stand : 2-7. Praatje van Anton in de rust doet meestal altijd veel wonderen bij de A2 en dus ook deze keer weer. Na rust kwamen we terug tot 6-10. Toen ging Cynthia ineens door haar enkel en moest het strijdtoneel verlaten. Lotte, die nog ergens rondliep in haar ODO-tenue, kon haar gelukkig vervangen. Bovendien zat Cynt haar schotje er wel in! OZC ging ineens veel erin gooien, wat ons bracht op een eindstand van 7-18. Erg goed jongens, na de tweede helft konden we prima bij blijven alleen jammer dat je begint met 6 puntjes achter. En dat was het alweer voor 2012. 12 januari staat de volgende wedstrijd er weer op, tegen Excelsior @deHofstede. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar als ik jullie niet meer zie! En oja, Koen is de volgende keer de klos om een stukje te schrijven. Liefs Lieke