ODO B1 – Nieuwerkerk B1

Door Loraine

Hallo allemaal !

Zaterdag moesten we tegen Niewerkerk B1. Ze stonden me maar 1 punt boven ons, maar dat betekende niet dat we ze moesten onderschatten! We begonnen de wedstrijd met als eerste aanval: Lotte D, Lotte V, Niek en Lennart en verdediging; Nikki, Daphne, Wouter en Daan.

Het begon goed. We kwamen wel eerst 0-1 achter, maar dat werd snel weer 1-1. De stand ging gelijk op tot de rust. In de rust stonden we 5-6 achter. We kregen erg veel strafworpen tegen.. 6 waarvan en 4 waren gescoord. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd stonden we met 7-9 achter, maar we gaven de moed niet op en gingen vol voor de winst! we kwamen terug tot 9-9 en stonden tot 2 minuten voor tijd 10-9 voor. Het was zoals elke wedstrijd erg spannend! Gelukkig schoten Daphne en Niek er allebei nog 1 in waardoor we op een eindstand kwamen van 11-9. Iedereen had heel goed gespeeld en eindelijk hadden we onze eerste, welverdiende overwinning behaald!

En om niet te vergeten: mevrouw van Leeuwen, onze grootste supporter, bedankt dat u er deze wedstrijd weer was!!

Nu hebben we twee weekjes vakantie, dus moeten we wachten tot 12 januari voor een nieuwe wedstrijd tegen RWA. Iedereen een hele fijne vakantie, prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar, met hopelijk voor de B1 nog meer overwinningen!