KVS A2 – ODO A1   9-8

Door Thessa

Gistermiddag kwart voor drie vertrokken wij naar scheveningen voor de wedstrijd tegen KVS A2. Een belangrijke wedstrijd omdat we speelde om de koppositie. Nadat we in het praatje tehoren hadden gerkegen wat voor een soort ploeg KVS was en waar we op moesten letten gingen we met volle moet de strijd aan. De eerste paar minuten ging uistekend, de verdedingen onderschepte veel ballen en we stonden al gauw 3-1 voor. Na het eerste kwartier kwam KVS terug tot 3-3. na een aantal doelpunten gingen we de rust in met een achterstand van 5-4.

De tweede helft begon niet erg sterk en KVS wist makkelijker te scoren en ze namen ook steeds meer afstand. Na dit kleine dipje lukt het ons nog om terug te komen tot 9-7 en vijf minuten voor tijd nog tot 9-8. de laaste minuten waren erg spannden maar helaas lukt het ons niet om de 9-9 te scoren. Negen doelpunten doorlaten in een zaalwedstrijd is zeker geen schande, maar we zullen er nog hard aan moeten werken om zelf meer te gaan scoren. Voor volgende week is Tinuws aan de beurt.