ODO deelt de punten met KOAG

Door PR

Afgelopen zaterdag stond in het teken van sportiviteit en respect, naar aanleiding van de nare gebeurtenis in Almere. Voor de wedstrijd van ODO 1 stonden we met z'n alleen één minuut stil bij het geweld in de sport. Erg indrukwekkend!

ODO 1 speelde vervolgens in een zinderend spannende wedstrijd gelijk tegen KOAG. Met rust stond ODO nog op voorsprong (11-8), maar KOAG kwam sterk terug en nam zelfs een voorsprong. In de laatste minuten was alles nog mogelijk; uiteindelijk moesten beide ploegen met één punt genoegen nemen (19-19).

's Middags speelden alle A-teams thuis in de Hofstede. De A1 denderde met 16-8 over tegenstander KCR heen, en staat nu met 7 winstpunten op een gedeelde eerste plaats. Ook de A2 gaat lekker, die stuurde Tempo A3 met 12-5 naar huis. Alleen de meiden van de A3 wisten niet te winnen van ALO.

's Ochtends was er trouwens ook nog wat korfbalspectakel te bewonderen in Delft. Daar scoorde ODO D2 niet minder dan 20 doelpunten tegen Excelsior! Goed gedaan jongens en meiden!