ODO A2 – Tempo A3   12-5

Door Inge

Hallo dames en heren, 

 

Deze zaterdag speelden we tegen Tempo A3. Tempo staat in de poule iets lager dan ons, maar heeft net zoals wij gelijk gespeeld tegen ckc Maassluis. Volgens Anton "Onze grootste tegenstander zal deze wedstrijd ons zelf zijn." Vrij wel vertaald. Het ligt er aan hoe wij deze wedstrijd zouden spelen. Als individu of als 1 team. Al mag ik nu zelf zeggen beste teamgenoten. Het antwoord hoe wij uiteindelijk hebben gespeeld is wel aan de stand te zien. 12-5! 
Deze zaterdag ontvingen wij Tempo in de hofstede. Een uur voor de wedstrijd waren we aanwezig om ons voor te bereiden op de wedstrijd. Het vaste praatje werd gehouden, ingeschoten, met de nieuwe ballen wat wel even wennen was. Aangezien we der nog maar 1 keer mee getraint hadden, en goed warm gelopen. Je zou denken een dood normale voorbereiding, maar schijn bedriegd dames en heren. Thom maakte deze dag zijn debuut in de A2. Na een lange knie blessure mag hij nu ook eindelijk zijn eerste minuten weer spelen. De heren in de vakken zijn hierdoor veranderd. Thom/ Sipke speelde met koen en Arjen en Bart waren een duo. 
Ik zou nu elk doelpunt kunnen beschrijven in heel de wedstrijd.. Nee,  dit doe ik niet aangezien 12 doelpunten er heel wat zijn. Wel wil ik vermelden dat Thom een mooi debuut heeft gemaakt. 20 minuten gespeeld en ook nog 1 gescoord. Lekker gebalt jongen!
Met Irma hebben we het dinsdag nog gehad over, als jij je dag niet zou hebben je ,bijvoorbeeld,je vrije bal zou weggeven aan iemand anders, die wel z'n dag op dat moment heeft. Zo iets is moeilijk, tenminste ik zou het moeilijk vinden. Je ego moet je toch even aan de kant zetten.

Iemand die wel zijn dag had zaterdag was een dame die wel 50 procent heeft gescoord van het doelsaldo, Cynthia. Met 1 vrijebal, doorloop bal en schoten. Kort om het was een goede wedstrijd. Natuurlijk zijn er altijd verbeter punten en daar gaan we deze week weer aan werken. We hebben gewonnen als 1 team. Klasse jongens! 

Maandag het teamuitje bij de Hofnar. Onbeperkt spareribs eten. Genieten met z'n alle! We hebben gereserveerd voor 18:30. Voor de mensen die samen willen fietsen. Verzamelen we 18:10 bij de Hofstede. Laat even weten of je mee rijd. 
Voor volgende week mag Cynthia het stukje schrijven. 

Groetjes en tot maandag,  
Inge