Kinderdijk B1 – ODO B1   7-6

Door Lennart

Hee helden van de B1,

We moesten zaterdag om kwart voor 12 vertrekken naar kinderdijk, we moesten eerst wachten tot de B2 klaar was, zodat Judith, Rianne en Sem ook nog meekonden. We gingen lekker inschieten, en even een praatje houden. Daarna kon de wedstrijd beginnen, de vakken waren: Nikki,Judtih,Daan,Wouter en Daphne,Lotte,Niek,Lennart.

We begonnen de eerste helft met een mooie doorloopbal van Nikki. Alleen daarna speelden wij wat slapper, waardoor we 4 doelpunten tegenkregen.

Sven was er niet blij mee, en zei dat hij de inzet miste die we bij andere wedstrijden wel hadden. Daardoor hadden we een soort boost gekregen, en gingen we met een heel sterk gevoel de tweede helft in.

De tweede helft begon, en je zag gelijk al aan het spel dat het veel feller was. Wouter scoorde de 4-2 met een prachtig afstandschot. Snel wisselen en weer volle pijp gaan. De tegenstander maakte een overtreding en Daphne kon de bal er heel mooi inleggen met een strafworp, 4-3.

Ze scoorden daarna nog een vrije bal en het was 5-3. Vervolgens werden er twee mooie goals gemaakt door Nikki en Daan, en toen stond de stand ineens gelijk.

Het werd 6-5, 6-6 en ten slotte nog 7-6. Dat was de eindstand.

Jammer genoeg weer niet die punten, maar volgende week weer een kans, en dan gaan we er weer voor de volle 200 % voor!

Judtih, Rianne en Sem, bedankt voor het invallen en reserve zitten!

En ook fijn dat oma korfbal weer kwam kijken, echt top!