Fortis 2 – ODO 2   10-12

Door Kees

Fortis 2 – Odo 2 10 -12

Voor deze week stond een verre uitwedstrijd op het programma voor ODO 2. Door op vrijdagavond richting Vlissingen te gaan konden de spelers van ODO 2 op zaterdag flink uitslapen. Na een frisse zaterdagmiddag wandeling langs de Zeeuwse kust waren de spelers tot op het bot gemotiveerd om de punten mee naar Maasland te nemen.

Met Maaike en Diana in de basis voor de geblesseerde Eline en Joyce (red. marije die haar talenten in oud ODO moest vertonen) en de schitterende rijm van Alex waren alle ingrediënten aanwezig om een topprestatie te leveren. Dit was ook wel nodig aangezien Fortis gewoon een goede ploeg is met in elk vak een makkelijk scorende speler. Het was qua scoren verloop een gelijk opgaande wedstrijd. Zoals de trainer van FC Twente het mooi kan verwoorden: It was a game of cat and Mouse.

Deze wedstrijd leek daarom tot 10 minuten voor tijd ook geen winnaar te krijgen. Totdat ODO de ervaring van de laatste weken in de strijd gooide waardoor de 2 punten alsnog naar Maasland gingen. Super!

De terugreis verliep anders dan de heenreis. Geen luxe van een hotel om de nacht door te brengen…Nee de foto zegt genoeg (alleen aanwezig in PP)

 

Als laatste wil ik gebruik maken om als inval aanvoerder de invallers Maaike, Diana, Martijn en Judith (red. Sanne A jij hoort eigenlijk ook in dit rijtje) te bedanken voor hun goede spel en hun doelpunten. Met een lijst van afwezigen “waar je u” tegen zegt zo’n prestatie leveren. Kan ik alleen maar zeggen dat dit top is!! Super!!

Volgende week krijgt Koen de herkansing om een ander dan mij aan te wijzen voor een stukje. Dus Koen succes ermee.

Tot Dinsdag Kees