Merwede B1 – ODO B1   11-9

Door Nikki

Hallo toppertjes van de B1 

Gisteren moesten we een wedstrijd tegen een van de koplopers in de poul Merwede.

Voor dat de wedstrijd begon hebben we nog geluisterd naar het praatje van Sven en Bart

Ze vroeger weer wat we deze wedstrijd gingen bereiken en doen, dat waren voornamelijk dingen die wij op de training goed hadden geoefend.

 

De wedstrijd begon met de opstelling:

Aanval : Daan Niek Daphne Nikki

Verdediging : Lennart Thom Lotte d Lotte v

 

De wedstrijd begon, al gauw kwam Merwede op een voorsprong, we verdedigden scherp na deze 2 punten tegen, en de aanval was gevarieerd en deden goede dingen. Vandaar dat er ook een paar punten voor ons kwamen, de ruststand was 6-4 voor Merwede

In het praatje zei Sven dat we er hard voor knokte met zijn alle, en hebben de coaches ons nog een paar tips gegeven om sneller een kans te creeeren en te voorkomen dat het niet stil komt te staan.

Er kon nog nog van alles gebeuren, en we gaven de moed niet op, zo kwam het ook op 6-6 en op 8-8 en    ging het dus steeds beter, we waren scherp aan het verdedigen en hadden goede aanvallen, we paste de technieken toe die wij op de training hebben geleerd, zoals de snijbal waaruit we goals scoorden!

Jammer genoeg scoorde Merwede in de laatste 10 minuten er meer als wij en hebben wij 11-9 verloren. Maar de volgende keer pakken we ze!!!

Reserves & Kijkers bedankt!

Oma korfbal ook weer heel erg bedankt voor het aanmoedigen , we vonden het super dat u er weer was!

Groetjes NIkki