HKV/Ons Eibernest B1 – ODO B1   13-11

Door Bart

B1'ers,

Afgelopen zaterdag was de eerste oefenwedstrijd in de zaal. Tegenstander was HKV uit Den Haag. We kunnen terug kijken op een prima pot korfbal. De eerste tien minuten werd er sterk gespeeld wat resulteerde in een 3-5 tussenstand. Het kwartiertje voor rust was onze minste fase in de wedstrijd. Je ziet dat een goede tegenstander dan ook genadeloos toe slaat en ruim uitloopt. De kleedkamer werd opgezocht met een 11-6 ruststand. In de rust werd nogmaals benadrukt dat het een oefenwedstrijd is en daar kun je alleen maar van leren. De koppen stonden weer dezelfde kant op in de 2e helft. Er werd echt goed gekorfbald. Eindstand was 13-11, maar dat is niet zo belangrijk. Het gaat om de dingen waarvan je kunt leren. Van de week weer lekker trainen ; zaterdag een oefenwedstrijd tegen Excelsior B1. Wederom een sterke tegenstander.

Rest mij alleen nog de pen door te geven. Maar dat zal de desbetreffende persoon zelf ook wel weten denk ik zo 😉