Trainingsschema zaal 2012-2013

Door Margot

Vanaf maandag 22 oktober gaan we weer met alle teams in de zaal trainen. Het trainingsschema voor de zaal staat vanaf nu op de site (kijk bij ‘korfbal’–> ‘trainingstijden’).

 

In het schema is zoveel mogelijk rekening gehouden met de tijden dat jullie als trainers thuis zijn. Sommige teams staan erg scherp qua begintijd, maar in de zaal is dat onvermijdelijk. Het kan zelfs voorkomen dat je samen op een team staat en dat 1 trainer vast eerder moet starten, omdat de andere trainer nog niet beschikbaar is van school/werk.

Zoals iedereen kan zien gaan hierdoor ook 2 teams op de maandag trainen. Dit geldt in ieder geval t/m eind november. In de maanden december en januari moeten we een alternatief zoeken, de Hofstede is dan bezet door een andere vereniging.

 

Indien je niet kunt trainen/trainen geven op het tijdstip dat vermeld staat, laat het dan z.s.m. weten via de mail. Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is het schuiven van trainingstijden in de zaal heel moeilijk. Reageer daarom alleen als je echt niet kunt! Het definitieve trainingsschema verschijnt aankomende week in de praatpaal.

Namens de TC,
Margot van Viersen  e-mail