ODO 5 – ONDO (G) 5   13-11

Door JP

Afgelopen zaterdag was weer zo'n zaterdag die ik met rood omcirkeld had in mijn agenda. Dit was namelijk weer zo'n ouderwets korfbalzaterdag! Die begon voor mij met bankzitten bij het 3e die soeverein hun wedstrijd wonnen. En de dag eindigde met de A3 coachen, die een gelijkspel wisten te behalen. Maar daar tussen door gebeurde ook nog iets….

ODO 5 speelde namelijk om het "Herbst Meisterschaft" of toch niet? Afijn laten we eerst de wedstrijd maar eens proberen te winnen, zien we daarna wel wat dat ons brengt.

ONDO kwam goed uit de startblokken en wist ons redelijk te verrassen met een snelle 3-0 voorsprong. Maar hier kwamen wij goed van terug en wisten terug te knokken naar een gelijke stand, met goede lange aanvallen. Ook in de verdediging wisten wij ONDO redelijk te ontregelen door hun aanvallen vaak na 1 schot al af te breken.

Desondaks gingen we rusten met een 8-9 achterstand. Niets onoverkomelijks dus, we hadden er vertrouwen als we zo zouden doorkorfballen en paar kleine foutjes er uit zouden halen. Deze wedstrijd gingen winnen.

Zo gezegd, zo gedaan. In de tweede helft ging scoren ietsje moeizamer, maar gelukkig bij ONDO ook, zo wonnen we de tweede helft met 5-2 en dus de wedstrijd met 13-11.

Later op de avond bleek ook nog eens dat DES, had verloren uit bij de Danaïden en wij dus inderdaad het "Herbst Meisterschaft" hebben weten te behalen. Alleen hebben we daar nog helemaal niets aan, dus laten we deze lijn voorttrekken in de zaal waar we een klasse hoger spelen. En dus betere tegenstanders tegen gaan komen. Denk ik alleen maar goed, om ons aan op te trekken. Zodat we als team nog sterker gaan worden.