HERINNERING: ALV op maandag 15 oktober!

Door PR

Jij komt toch ook naar de ALV op maandag 15 oktober (20:00 uur) in de Punt?

 

De ALV? Wat is dat dan?

 

De ALV is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ODO.

 

Op deze avond vertelt het bestuur wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd, hoe het met de financiën staat, worden nieuwe bestuursleden aangesteld en maakt het bestuur haar plannen voor de komende jaren bekend.

 

Zo’n ALV klink misschien saai, officieel en ver van je bed, maar dat is het niet! Dit is dé kans voor leden om het bestuur eens flink aan de tand te voelen en mee te discussieren over de toekomst van onze gezellige korfbalvereniging.

 

Nadenken over de toekomst van ODO

 

Tijdens de ALV gaan we samen brainstormen over de koers van ODO voor de komende drie jaar. Het bestuur heeft een “stip aan de horizon” gedefinieerd en we horen graag of jullie het met onze toekomstvisie eens zijn!

 

Heb je goede ideeën voor ODO? Kom ze aan ons vertellen! 

Heb je wat aan te merken op het huidige beleid? Hou het niet voor je! Kom meepraten op de ALV!

 

De ALV is óók voor jou!

 

De ALV is een openbare vergadering voor álle leden van ODO. Dus ook voor jeugdleden! We zouden het heel fijn vinden als ook de A-tjes en oudere B-tjes mee komen praten. Het gaat namelijk ook om jullie!

 

Daarnaast willen we ook nadrukkelijk ouders van jeugdleden en trouwe supporters van ODO uitnodigen. ODO is méér dan haar leden alleen. Niet-leden hebben geen officieel stemrecht tijdens de vergadering, maar we horen wel graag jullie mening!

 

Afmelden

 

Kun je niet komen? Laat het even weten aan de secretaris