Eten in De Punt: 105 aanmeldingen!!

Door Bestuur

Op veler verzoek komt zaterdag 6 oktober de visboer weer langs. Naast de heerlijke kibbeling zal de visboer dit keer ook mosselen meenemen voor de liefhebber! Natuurlijk wordt het lekkers uit de zilte zee aangevuld met lekker frieten, salade en saus. Belooft een prima afsluiting te worden van de eerste helft veld.

 

Opgeven kan, zoals altijd op de lijst in de kantine. Je kan dan meteen aangeven of je kibbeling OF mosselen wilt eten. Om een goede inschatting te maken is het handig als we vroeg in de week een goed idee hebben van het aantal eters. Wacht dan ook niet tot dierendag, maar geef je gewoon vandaag of morgen vast op. Je vriendjes komen vast ook als jij je naam op de lijst zet. Opgeven kan ook nu meteen. Check wie er al op de digitale lijst staat.

 

De kosten  zijn als altijd EUR 7,50. Reguliere keuken sluit deze dag rond 17:30. Voor kinderen(<12jaar) die niet meeeten kan er altijd wel een patatje worden gebakken als alternatief. Voor in de keuken zijn we nog op zoek naar wat helpende handen. Graag melden bij de KC.

 

Kom je? Geef even aan op ons Facebook Event

 

En Daarna

Aansluitend aan het eten wordt er een Pubquiz georganiseerd. Dit samen met het eten als afsluiting van de eerste helft veld. Deze algemene quiz, ook leuk voor de ouders is de kans om je algemene kennis te showen. Of mee te liften op de kennis van je slim gekozen groepje. Smartphones in de zakken en kraken die hersens. Ook als je niet hebt gegeten in De Punt kan je rond 20:30 naar De Punt komen om mee te doen. Zie voor meer informatie de aankondiging.

 

Kom je? Geef even aan op ons Facebook Event