Die Haghe E1 – ODO E1

Door invalcoach

Hallo toppers van de E1,

vandaag spelen tegen Die Haghe die bij winst kampioen zouden zijn. De vorige wedstrijd hadden we verloren tegen hun, maar inmiddels zijn we een paar weken verder en dat is goed te zien aan het spel. Wat zijn jullie gegroeid, dus petje af voor de trainsters Maaike en Sanne. Zeker het verdedigen gaat al een stuk beter. Die Haghe was dan ook een goede tegenstander om dat te laten zien. Eigenlijk hoort Die Haghe in de 1e klasse thuis, want de uitslagen tegen de andere 2 ploegen zeggen genoeg. Alleen wij kunnen ze tegenstand bieden en dat hebben we dan ook gedaan vandaag. Met de rust stond het 4-3. We hebben toen afgesproken dat we zouden proberen om ook de 2e helft zo fel te blijven en door goed voor te verdedigen, want Die Haghe had een aantal snelle spelers die nog gevaarlijker worden als ze de bal te gemakkelijk naar binnen kunnen gooien. Ook het uitstappen hebben we vandaag goed kunnen oefenen met die soms lange tegenstanders. Die Haghe scoorde er 9 en jullie hebben er zelf ook 5 gemaakt, heel knap! Ondanks het verlies waren we heel trots op jullie!!!