ODO 2 – Achilles (Hg) 2   15-7

Door Sanne

Jong ODO wint thuiswedstrijd met overtuiging!

Na de verliespartij van vorige week was Jong ODO erop gebrand om de punten deze week in Maasland te houden. De buien verdwenen en de zon kwam achter de wolken vandaan. Toch is er echt wel wat meer nodig voor 2 punten, dan een beetje zon. Om te beginnen een team met 4 mannen en 4 dames die volledig voor en met elkaar ten strijde gaan. Dan is het ook wel prettig om een coach langs de lijn te hebben, die af en toe wat nuttige dingen roept. En niet te vergeten de spelers op de bank, die helaas niet in het veld mogen starten, maar wel van grootte waarde zijn voor de support en wellicht nog een invalbeurt. De opdracht was duidelijk. Fel starten, druk erop, doelpunten maken, voorsprong pakken, voorsprong uitbouwen en niet meer uit handen geven. Zo gezegd, zo gedaan. Met goed spel stond er al snel 4-0 op het scorebord. De voorsprong pakken was dus gelukt. Toen was het zaak om de score verder uit te bouwen. Er werd hard gewerkt en geduldig gezocht naar de juiste kansen. Dit zorgde ervoor dat Jong ODO kon gaan rusten met een riante 7-1 voorsprong. De tweede helft moest een kopie worden van de eerste helft. Lekker veel doelpunten maken en geconcentreerd en met lef blijven verdedigen. De doelpunten machine van ODO liet het helaas even afweten aan het begin van de tweede helft. Achilles wist de korf wel een paar keer te vinden, dus het was belangrijk om de puntjes weer even op de i te zetten. Dit werd gelukkig goed opgepakt en er volgende nog vele mooie doelpunten. De eindstand was dan ook 15-7. Jong ODO kan trots zijn op deze teamprestatie! Volgende week speelt Jong ODO om 15.00 uur tegen de koploper KCC in Capelle a/d IJssel. Het zou leuk zijn als we u dan weer langs de lijn zien staan voor de nodige aanmoediging. Ik zou de pen graag een keer doorgeven aan Bas van de Berg. Een mooi stuk in de krant over dit enthousiaste jonge ODO is toch ook wel eens leuk? Mocht hij hier geen tijd voor hebben, dan wil Jeroen hem ook vast een kopie sturen van zijn verslag over de wedstrijd tegen KCC. Tot volgende week! Sanne