ODO E1 – ALO E2   8-1

Door Sanne

Hey topkorfballers van de E1,

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Alo voor jullie op het programma. Gelukkig waren jullie alle 10 weer aanwezig en konden we op volle sterkte aan de wedstrijd beginnen. Jullie hebben de afgelopen week weer flink geoefend met het gooien en vangen (met links en rechts) en het verdedigen. De bal werd uitgenomen door ons eerste aanvalsvak en binnen enkele seconde stond de 1-0 al op het scorebord. Dat beloofde wat voor de rest van de wedstrijd. Verdedigend hielden jullie allemaal goed je tegenstander en de bal in de gaten waardoor de bal vaak onderschept kon worden. Aanvallend speelden jullie goed rond en gooiden jullie allemaal keurig met rechts en met links! Super goed! Er werd snel voor elkaar ingesneden en jullie hadden heel veel kansen. In de rust stond het 4-0 voor ons. De tweede helft gingen jullie natuurlijk op jacht naar nog meer doelpunten. Jullie wisten nog 4x te scoren en Alo 1x. Dit bracht de eindstand op 8-1. Een hele knappe en leuke wedstrijd waarin jullie hopelijk ook weer veel geleerd hebben. Tot dinsdag, dan gaan we weer lekker trainen om nog beter te worden.