ODO B1 – Weidevogels B2   12-5

Door Nikki

Hallo allemaal!

Afgelopen zaterdag moesten we er weer vroeg uit, voor een lekker potje korfbal om kwart voor 10  tegen Weidevogels.

De opstellingen waren als volgt :

Aanval : Wouter Lennart Loraine Nikki

Verdediging : Niek Daan Lotte D en Daphne

Na lekker ingeschoten en warmgelopen te hebben, begon de wedstrijd

———————

We waren al snel de bal kwijt, maar hadden geen slechte aanvallen. De aanval van Weidevogels was op het begin sterk zo kwamen wij 0-2 achter te staan.

Uiteindelijk wisselde we van vak het andere vak had er 2 gescoord , zo kwam het  gelijk op een stand van 2-2. We werden steeds feller in de loop van de tijd, zo kwam er een ruststand van 5-2 voor ODO.

———————–

In de rust vertelde sven, dat hij het leuk vond hoe wij als team met elkaar korbalde, wat we nog wel moesten verbeteren was de rebound. Ze legde dan ook uit dat wij niet met onze rug naar de tegenstander moesten staan en niet altijd het duel moesten aangaan. Het waren nog al lange dames en heren waar wij tegen moesten.

————————-

De tweede helft begon alweer, we stelde ons goed op en probeerde een openingsbal. Er kwam geen doelpunt uit maar  Weidevogels had donze openingsbal niet echt door. We hadden goede aanvallen en scoorde er zojuist een paar bij. We speelde echt als een team en dat is altijd fijner dan dat er een iemand alleen maar aan de bal is. We hebben weer een topprestatie geleverd , en hebben al 3 x achter elkaar met mooie standen gewonnen. De einduitslag van onze wedstrijd was 12-5 ! Ik heb van de wedstrijd gewonnen, en ik hoop jullie B1'ers ook !