ODO 1 speelt thuis? Eten in De Punt!

Door Bestuur

Na het daverende succes van afgelopen seizoen kun je ook dit veldseizoen weer van een overheerlijke maaltijd genieten op de zaterdagen dat ODO 1 thuis speelt. Saté, wraps, kibbeling of wat dan ook – niets is te gek! En iedere keer weer de garantie van gezelligheid, gemak en culinair genot voor € 7.50 per persoon.
 

 

Blokkeer je agenda en schrijf je in!
Zet op 22 september en 6 oktober alvast ‘eten bij ODO’ in je telefoon of agenda en moedig je teamgenoten, coaches en trainers, ouders, vrienden en andere fans aan hetzelfde te doen. Houd Praatpaal, ODO site en prikbord in de Punt in de gaten en schrijf je in!

 

Andere ideeën? Laat het ons weten!

Net als vorig seizoen worden de maaltijden iedere keer door een andere enthousiaste kookstaf verzorgd. Heb je ook een idee voor een ODO maaltijd en/of vind je het gewoon leuk om mee te helpen met koken, bardienst of opruimen? Spreek zo snel mogelijk iemand van de KC, Jaap van Waardenburg of Margreet Hanemaaijer aan. Voor dit najaar zijn we qua maaltijden al volgeboekt (hulp is altijd welkom!), maar in het voorjaar zijn er nog een aantal mogelijkheden om ook in de Punt te schitteren!