Excelsior (D) F2 – ODO F1  

Door Laura

Hoi kanjers,

 

Zo wat was het vroeg zaterdag. Al om 8 uur stonden we allemaal fris en fruitig bij ODO te wachten tot dat we konden vertrekken naar delft. We gingen naar Excelsior waar we een toernooi hadden. Voor iedereen best spannend, want het was pas de 2e wedstrijd. Maar wat hebben jullie het goed gedaan. We hebben eerst lekker wat gedronken en ook gekeken naar de andere wedstrijden, waarna wij aan de beurt waren. Eerst gaven we de tegenstander een handje en wenste we elkaar prettige wedstrijd. Daarna floot de scheidsrechter, en konden we beginnen. Jullie gingen heel hard rennen richting de paal, en daarna weer terug naar degene die de bal had, zo kon er overgegooid worden. Jullie deden dat al heel goed.

Toen had de tegenstander de bal, en nu moesten wij gaan verdedigen. Kees bleef heel goed bij zijn jongetje, en verdedigde zo een doelpunt! Ook Ella deed hele leuke dingen in het veld. Ze dook zowat op de bal om hem als eerste te hebben, en ja hoor, ze was nog als eerste ook! Ook Florine onderschepte heel goed de bal zodat wij weer konden overgooien en aanvallen. Annemijn lukte het heel goed om bij haar tegenstander te blijven. Ze bleef goed achter haar aanrennen, met de handen omhoog!

Uiteindelijk hebben we 2 wedstrijden gespeeld, die we wel allebei verloren met 0-2 en 0-4. Maar het plezier wat ik in het veld heb gezien is veel belangrijker dan winnen of verliezen! Ik heb heel erg van jullie genoten, en het publiek ook!!

 

Tot woensdag 18;15 uur!

Groetjes Laura