Nieuwe wedstrijdshirts

Door Bestuur

Volgend seizoen wordt het nieuwe wedstrijdshirt van ODO in gebruik genomen. Na een intensieve zoektocht zijn we met MUTA Sport in zee gegaan, die ons de komende seizoenen gaat voorzien van nieuwe wedstrijdshirts. De gehele ODO-selectie zal in ieder geval geheel in dit nieuwe model shirt gaan spelen en het doel is om zoveel mogelijk leden te laten overstappen naar het nieuwe wedstrijdshirt om zo een uniform beeld binnen de vereniging te bewerkstelligen en het is weer een supermooi en flitsend shirt geworden. Er zijn 3 modellen te bestellen. Een herenmodel shirt, een damesshirt wat getailleerder is en kortere mouwen heeft en een unisex model.

 

De kosten van het nieuwe wedstrijdshirt gaan € 15,00 bedragen, ongeacht welk model je kiest. Aanstaande dinsdag(22/5) staan wij met de passeries van de drie modellen in de kantine tussen 19.00 uur en 20.30 om zoveel mogelijk leden de mogelijk te bieden om dit te gekke nieuwe shirt te passen en te bestellen. Dit in verband met de zomervakantie die tussendoor komt en een inschatting die wij moeten maken met het aantal te bestellen shirts. Twijfel dus niet en kom a.s dinsdag na of voor je training het nieuwe model shirt passen en bestel!

 

Ook volgende week dinsdag en donderdag tussen 19.00 uur en 20.30 uur is er de mogelijkheid tot passen! Zorg dat je er bij bent, want bij bestellen aan het begin van het nieuwe seizoen gaat er nog altijd een periode overheen omdat de productie van de nieuwe wedstrijdshirts in India gebeurd.

Met vriendelijke groet,
De kledingcommissie
Willem van Vliet
Sanne de Raadt