Futura E1 – ODO E2  

Door Ronald en Sabine

Ha kanjers van de E2,

 

Afgelopen zaterdag was het onze beurt om naar Den Haag te rijden voor een wedstrijdje tegen Futura. Op de heenweg leek het nog wel een beetje koud, maar toen we eenmaal op het veld stonden scheen er een lekker zonnetje in ons gezicht en was het lekker weer om te spelen. Onze nieuwe mannen Stef en Twan waren er weer bij en Rosalie was nog op vakantie pizza's aan het eten.

 

In de 1e helft hadden we het best lastig tegen Futura. Er liepen een paar grote tegenstanders bij die veel ballen er uit haalden en zo konden wij moeilijk de bal in onze aanval houden. Futura zette in de aanval ook vaak goed de insnij neer en de doorlopers waren best een beetje moeilijk om te verdedigen. Toch hielden jullie het knap op slechts 1 tegendoelpunt en dat terwijl we de 1e helft voor het grootste gedeelte hebben moeten verdedigen.

 

De 2e helft ging dat beter en konden we de ballen wat meer rond spelen in onze aanval. De afgelopen weken hebben we veel geoefend op de insnij neerzetten en dan een actie maken. Bijvoorbeeld een doorloper, maar ook een uitwijkbal of een gewoon schot. Het was erg leuk om dat van jullie terug te zien in de wedstrijd. De insnij werd netjes neer gezet en de tegenstanders zetten dan meteen een paar stappen naar achteren. Voor ons een mooie gelegenheid om schoten te lossen, zo hebben we er een paar gezien van onder andere Britt, Ilse en de jarige Laura.

 

Verder over de hele wedstrijd gezien hebben jullie knap gespeeld en zaten er mooie aanvallen tussen. Wij hebben zeker een doelpunt verdiend, maar helaas wilde hij niet vallen. Ook is het leuk om te zien dat onze nieuwe mannen het goed doen, hou vol! Futura was wel net een stapje feller en beter in de bal rondspelen en uiteindelijk hebben ze er 3 gemaakt. Volgende week weer een nieuwe kans tegen ONDO!

 

Groetjes van Ronald en Sabine.