Atlantis A1 – ODO A1   13-14

Door Jeroen

Zaterdag moesten we tegen Atlantis A1. We hadden al 3 keer van deze tegenstander gewonnen, namelijk met 9-7 thuis op het veld, 11-9 thuis in de zaal en 20-21 uit in de zaal. Dus we hadden het kunstje al eens eerder gedaan.

Nadat we een uur hadden gereden naar Mijdrecht, was de rust van de voorgaande wedstrijd al voorbij. Dus snel omkleden en een praatje doen. We kregen gelukkig nog een kwartier om in te schieten en daarna begon de wedstrijd. We kwamen al snel op een voorscprong van 0-1, maar het antwoord van Atlantis was snel. Gelijk de volgende aanval scoorde zei de 1-1. Daarna scoorde Atlantis al redelijk snel de 2-1 en 3-1. Vanaf dit punt liep de score gelijk op en met 7-5 gingen we rusten. Na de rust gingen we redelijk aan de slag en na een minuut of 10 stonden we gelijk met 8-8. Maar Atlantis liep weer uit naar 10-8. Maar wij wisten de score weer gelijk te trekken naar 10-10. Daarna wisten wij de 10-11 te scoren, maar Atlantis liet het niet zo makkelijk los en scoorde de 11-11. Er werd toen weer aan beide kanten gescoord en de stand stond op 12-12. Daarna liepen wij uit naar 12-14. Met nog 3 minuten op de klok scoorde Atlantis de 13-14, maar ze hadden niet genoeg tijd om de 14-14 te scoren. De scheids floot af met 13-14 op het scorebord.

Het verslag over ODO A1-Korbis A1 mag Thessa schrijven.