ODO F1 – ODO F3

Door Tamar

Hoi jongens en meiden van de F3,

De eerste wedstrijd op het veld zit er weer op. De zon scheen heerlijk en iedereen had er zin in! Vandaag mochten we tegen ODO F1 oefenen. We hebben het afgelopen jaar erg veel geleerd, dus we gingen kijken hoe dit tegen de F1 zou gaan.

Het was een erg spannende wedstrijd. In de eerste helft kregen we allebei wat kansjes, maar er werd ook door de F1 en F3 erg goed verdedigd. Als wij aan het aanvallen zijn, moeten we proberen meer met links en rechts te gooien. Nu gooien we af en toe tegen de handen aan, waardoor de F1 de bal snel kon onderscheppen. Op de training oefenen we dit vaak en gaat dit erg goed, nu nog proberen in de wedstrijd! Met rust stond het dan ook 0 – 0.

In de tweede helft was het net zo spannend. Doordat wij even niet op stonden te letten, scoorde de F1 de 1 – 0. Wij bleven goed ons best doen en proberen vrij te komen. Ook zaten we er verdedigend erg goed bij, zodat de F1 moeite had om vrij te komen, hartstikke goed. Gelukkig scoorden wij na een hele goede aanval toch nog de 1 – 1 in de laatste seconden.
Jongens en meiden, ik heb van jullie genoten! Jullie waren erg fel en geconcentreerd.