Rabobank Clubkas Campagne

Door Jaap

Wij kunnen geld krijgen van de Rabobank via de Rabobank Clubkas Campagne. We moeten hier stemmen voor gaan verzamelen.

De basisgedachte van de campagne is dat leden van Rabobank Westland inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

 

Rabobank Westland heeft veel leden in Maasland en ieder lid mag vijf stemmen verdelen. Maximaal twee per vereniging. Leden van Rabobank Westland kunnen hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze

vereniging of stichting.

 

ODO Maasland heeft zich onlangs aangemeld voor deze grote Rabo Clubkas Campagne!

Help jij ons aan zo veel mogelijk stemmen? Stem kan via deze link

 

Wat gaat er gebeuren …

De Rabobank Clubkas Campagne loopt van 5 t/m 18 maart 2012. In die periode kunnen de leden van Rabobank Westland hun stem uitbrengen op de aan de Rabo Clubkas Campagne deelnemende verenigingen. Elke stem op ODO Maasland levert direct een leuk bedrag op voor de clubkas.

Begin maart ontvangen de leden van de Rabobank Westland een brief met een stemcode. Aan jullie nu de taak om zoveel mogelijk stemmen voor ODO te winnen. Bel oma’s, opa’s, neven, nichten. Ga de straat langs, vraag het de juf. Tweet het of zet het op Facebook. 

De leden hoeven niet in Maasland te wonen om te stemmen als ze maar lid zijn van Rabobank Westland.

Doe mee aan de Rabo Clubkas Campagne en steun ODO Maasland!

De Sponsor Commissie