Avanti (P) A2 – ODO A1   9-5

Door Denise

Onder het motto 'beter laat dan nooit' schrijf ik nu toch nog maar een stukje over afgelopen zaterdag. Met een auto of 4 vertrokken richting Pijnacker. Daar heelhuids aangekomen (wat ik voor mezelf best een prestatie vond) hadden we nog ruim de tijd om onszelf voor te bereiden. Alex had een nieuwe manier verzonnen om een praatje te houden. Hij fluisterde een zin in een van de oren van de mannen en de bedoeling was dat, wanneer we bij de laatste persoon waren dit nog dezelfde zin zou zijn… Het resultaat was dat we gingen winnen en dat iedereen 10 doelpunten ging maken, ja ja Thom.

 

Verder moesten we veel blijven bewegen en goed opendraaien tijdens het verdedigen als er een lange bal werd gegooid, aldus Alex.

 

Na het praatje konden we wat gaan warmlopen en inschieten. De jonge scheids floot al snel in.

Het bleef lange tijd een nog doelpuntloze wedstrijd. Helaas was het toch Avanti dat de score opende. We hadden hier niet direct antwoord op. Zo kwamen we dan ook achter in de rust.

Na rust kwamen we toch nog wel dichtbij een gelijke stand, maar het mocht niet zo zijn. De ballen vielen er niet in en Avanti kon de punten in Pijnacker houden.

 

Misschien dan geen punten, maar ons spel gaat wel elke week weer vooruit. Aankomende week staan we wel even stil, maar dan kunnen we weer dubbel zo hard er tegen aan tegen TOP.

 

Invallers bedankt! Enne Thes je komt er niet onderuit, het volgende stukje is voo jou!