GKV (H) C1 – ODO C2   3-9

Door Bart

Hallo kanjers van C2,

afgelopen zaterdag mochten we naar Den Haag voor de wedstrijd tegen GKV C1. Tegen deze ploeg was thuis verloren, dus makkelijk zou het niet gaan worden. Daan en Floor waren helaas afwezig. Kelly kon nog niet spelen, maar was wel mee! Charlotte was mee als reserve. De wedstrijd begon erg goed. Er werd goed rondgespeeld en er werd vooral lekker geschoten! Verdedigend ging super! 0 doelpunten tegen. In de rust was het dan ook verdiend 0-4. In de 2e helft gingen we gewoon lekker verder! Mooie aanvallen werden afgerond met een doelpunt. Verdedigend wederom prima, GKV scoorde er wel 3, maar dat is absoluut geen schande. Ook Charlotte heeft nog een zo'n 12 minuten gespeeld, zodat zij ook niet niets mee was. Bedankt!