ODO E2 – Weidevogels E3   1-0

Door Laura Poot

ODO E2 – Weievogels E3

Deze keer moesten we later spelen om 11:00 uur.Het was een spannende wedstrijd, want we hadden veel kansen, maar de ballen gingen net niet in de korf.Maar Weidevogels hadden ook veel kansen, maar we hadden geluk want de ballen van hun schoten gingen ook niet in de korf.In de rust vertelden Ronald en Sabine dat we als er een dame ingesneden stond dan  moest er ook een dame onder de korf gaan staan om af te vangen, dit moet ook als er een heer staat ingesneden.We gaan verder met de 2e helft.In de 2e helft kwamen Britt, Femke en ik in het veld.Na een tijdje wou Maaike schieten maar de tegenstander van Maaike hinderde haar. De scheids zag dat,en floot daarvoor.Britt nam een strafworp en…………………….De bal zat 1-0 voor ons.Fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuutfuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut fuut.

GEWONNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!