ODO B1 – KOAG B1   9-9

Door Bart

Afgelopen zaterdag kwam de koploper KOAG langs. Een goede ploeg die veel raak schiet! Vorige keren verloren wij hier 12-4, en 12-5 van, we wisten dus wat we konder verwachten… Na de winst tegen Vitesse vorige week gingen we lekker de wedstrijd in! Omdat Sven zelf moest spelen hadden we een goede vervangende coach, Michiel! We begonnen de wedstrijd goed en na een paar minuten vond Judith de korf al met een afstandsschot! 1-0. Het ging gelijk op en KOAG deed wat terug. De aanvallen liepen lekker en ook de jarige Loraine vond de korf! We verdedigden goed maar konden niet voorkomen dat ook KOAG er weer eentje inlegde. Net voor het einde bracht Loraine met twee mooie schoten de stand nog op 5-3. Maar we waren er nog niet, het leek wel of we even inzakten en dachten dat het al rust was en we kregen in de de laatste 2 minuten nog twee doelpunten tegen. Na de rust gingen we slecht van start, we kregen gelijk twee doelpunten tegen. Liep het dan toch nog slecht af? Gelukkig hadden we Judith nog die er een schot inlegde, evenals helaas ook de tegenstander! Nadat Koen er nog een strafworp netjes inlegde stond het 8-8. het werd spannend, KOAG deed wat terug en maakte de 8-9, nadat wij de 9-9 maakte floot de scheidrechter af. Een mooie wedstrijd met een mooie uitslag, we kunnen hier tevreden mee zijn! We gaan deze week weer lekker trainen en volgende week moeten we naar Delft voor een wedstrijdje tegen Excelsior en als we deze winnen neemt Excelsior onze laatste plaats over! Michiel bedankt voor het coachen! De volgende die een stukje mag schrijven is Lotte. Tot dinsdag, Bart!