ODO B2 – ONDO (G) B2   10-4

Door Inge

Heey Meiden!

Deze zaterdag mochten we weer op vertrouwde grond in de Hofstede spelen. We moesten het opnemen tegen ONDO die vlak bij ons staat in de poule. Vorige week wonnen van Dubbel zes, de eerste 2 punten zijn binnen!

De wedstrijd begon en al snel scoorde Esther 2 doelpunten met een prachtige doorloop en afstandschot. Een lekker begin van de wedstrijd. Na deze wissel liep het aanvals vak wat moeizamer. Mirjam wist nog wel met een vrijebal de 3-0 te maken voordat we de rust in gingen.
Tijd voor een goed praatje van onze coaches "De  Bram's". Er werd nog even uitgelegd dat we goed gebruik moesten maken van de omkeerbal en lekker onze kansen moesten gaan afmaken.

De tweede helft begon.
Britta kreeg na 10 minuten last van kramp, als afscheidgroet scoorde zij nog een afstandschot. Deze 4-0 leek net het begin signaal van een hele reeks doelpunten. In de laatste 15 minuten wilde wij nog maar liefst 6 doelpunten scoren. Een doorloop van Lotte, afstandschoten van Debby, Linda en onze nog 2 schoten van onze invalster Larissa! Naarmate hoe meer doelpunten er vielen werden de ONDO spelers meer gefrustreerd. Zij toonde gedrag wat ons een beetje bekend voor kwam. Hoe wij misschien een tijdje geleden nog speelde? 😉 In de tweede helft scoorde onze tegenstander nog wel 4 doelpunten. De scheidsrechter floot af en onze eindstand was 10-4. We hebben weer de 2 puntjes binnen! en hoe! Een lekker hoog doelsaldo dames, dat houden we erin!

Volgende week moeten we weer thuis tegen Achilles deze keer. Achilles staat nu 1 plaats boven ons. We hebben de smaak goed te pakken en we blijven gewoon winnen girls!

Is volgende week iedereen aanwezig bij de wedstrijd, Want dan kunnen we voor de wedstrijd een teamfoto maken?

Larissa en Rianne bedankt voor het invallen!