ODO B2 – Futura B1

Door Evianne

Hallo allemaal, Deze week mochten we net als vorige week thuis in Maasland blijven voor de wedstrijd. Het was de eerste wedstrijd van de zaacompetitie, dus we hoopten natuurlijk wel de punten hier te houden. Na de wedstrijd van de B1 waren wij aan de beurt. We begonnen best goed en gingen gelijk op met de tegenstander. Het werd 1-0, door een mooi schot van Wouter, die inviel omdat we maar met 6 dames van ons eigen team waren. Vervolgens werd het 1-1 en 2-1, volgens mij door een shot van Inge. Het ging verder gelijk op tot 3-3, met een mooi doelpuntje van Daphne.. In de tweede helft van de eerste helft, als je begrijpt wat ik bedoel ;), liep de stand helaas een beetje uit, in voordeel van de tegenstander. De ruststand was 3-5. Na een paar tips van Bram&Bram gingen we weer verder. Bij ons gingen ze er niet in, maar bij de tegenstander wel en op een gegeven moment stond het zelfs 3-9. Gelukkig scoorden we er toch nog een, maar het werd 4-9, 4-10,4-11,5-11,5-12… (ik weet alleen niet meer wie deze hebben gescoord, want het is helaas niet bijgehouden) Jammer dat de uitslag zo was, maar volgende week hebben we nog alle tijd om weer eens te gaan winnen. 🙂 En heel erg bedankt Claire, Daphne en Wouter voor het invallen…. Enn