Afscheid voorzitter tijdens Alg. Ledenvergadering

Door Bestuur

Afgelopen maandag hebben we na 13 jaar afscheid genomen van Erik Passchier als voorzitter. Tijdens de Algemene Ledenvergadering, die door ongeveer 50 leden werd bezocht, kwam onze hoofdsponsor, Mart van Buuren, Erik persoonlijk toespreken en hem bedanken voor zijn inzet voor de vereniging.
Daarna ging de vergadering verder en werd In groepjes gebrainstormd over de begroting van de vereniging, waarna kort een samenvatting van de uitkomsten door ieder groepje werd gepresenteerd. Goede ideeën werden geopperd, waar we als bestuur zeker mee aan de slag kunnen.
Zoals ieder jaar werden aan het einde van de vergadering de gestopte commissieleden bedankt. De uitschieter ging dit jaar naar een aantal vaste organisatoren/ helpers van de potgrondactie. En uiteindelijk werd natuurlijk Erik door de vereniging in het zonnetje gezet. Het is jammer dat Erik de hamer nog niet kon overhandigen aan de nieuwe voorzitter en de zoektocht wordt zeker doorgepakt. Tijdens de overbruggingsperiode is Janneke van der Vaart eerste aanspreekpunt.

 

Zie de foto’s voor een impressie van de avond.