ODO B1 – Refleks B1   8-4

Door Nikki

ODO B1 – Refleks B1 8 – 4

hallo toppertjes van de B1,

Zaterdag moesten we tegen Refleks B1. De spanning voor de 2e 3e en 4e plaats kon nog alle kanten opgaan, maar niet als we zouden winnen! We streden dus voor de 2e plek tegen Refleks B1.

Sven en Sanne haalde ons voor de wedstrijd nog even naar de kleedkamer daar zeiden ze dat we moesten laten zien dat we wilden winnen, en dat we met het team moesten spelen…

De eerste helft begon.. Onze aanval was gelijk scherp in de eerste minuten, Judith scoorde de 1-0 met een mooi schot.

In de verdediging moest ook gelijk scherp en geconcentreerd verdedigt worden want ook Refleks scoorde er weer 1..

Zo gingen Refleks en ODO een beetje gelijk op zo werd het 2-1 door Koen met een ver schot.

2-2 en uiteindelijk voor de rust, scoorde Lennart de 3-2 met een doorloop.

——————————————————————————————————————————————-.

Na een praatje in de kleedkamer, hebben we een aantal tips gekregen.

De tweede helft begon.

Ik maar misschien ook het team merkte dat we in de tweede helft scherper begonnen, en al gauw scoorde Judith een mooi schot 4-2.

Iedereen kreeg meer hoop zo scoorde Lotte ook twee keer een doorloop 5-2 6-2.

De tegenstander merkte dat we scherper waren. en zo kwamen wij aan de leiding.

Er gingen hier en daar nog een paar mooie kansen in zoals Judith de 7-3 scoorde en als laatste Sipke een doorloop van 8- 4.. Het eindsignaal was gegeven, dit betekende dat wij 2e zijn geworden van het veldseizoen!