Fortuna/MHIR F7 – ODO F3   5-0

Door Amber

Hallo kanjers van de F3!

Wat een leuke wedstrijd was het afgelopen zaterdag en wat speelden jullie goed!

We waren te gast bij Fortuna F7, een ploeg die we ook al een keertje thuis hebben gehad. De eindstand was toen 1-2. Deze keer was de eindstand 5-0. Je zou zeggen dat we nu dus slechter waren, maar dat was zeker niet zo! Iedereen begon meteen geconcentreerd aan de wedstrijd en volgde zijn/haar tegenstander heel goed! Wat mij ook opviel, is dat jullie zo goed overgooiden met de bal en vrijliepen. Hebben de zware trainingen dus toch geholpen 🙂

Af en toe gooiden we met een boog de bal over de tegenstanders heen, waardoor wij weer ruimte gekregen. Super!

In de rust stonden we 1-0 achter. In de tweede helft sneden we soms voor elkaar in waardoor wij in 1 rechte lijn naar binnen renden. Hier gaan we ook nog hard op trainen, zodat dit de volgende keer nog beter gaat!

Helaas vielen de ballen in onze korf er niet in en bij de tegenstanders wel. Dat verklaart de stand 5-0, maar we hadden dit zeker kunnen winnen! Als jullie de volgende keer net zo goed spelen als afgelopen zaterdag en de ballen er in knallen dan is die winst voor ons!