ODO F1 – Valto F1   4-1

Door Laura

Hoi Kanjers van de F1

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Valto op het programma. Vorige week speelden we deze wedstrijd ook al, maar toen was het bij Valto thuis. Dit was al een erg leuke wedstrijd, waar beide teams gelijk op gingen, maar helaas won Valto toen de wedstrijd. Het was dus aan ons om nu de thuis wedstrijd wel te winnen! En dat is gelukt!! Zonder Toine, omdat hij moest diplomazwemmen, maar  met Cas begonnen we de wedstrijd. Jullie speelden gelijk al goed over en kregen al in de eerste minuten goede kansen, maar ook valto wist goed vrij te lopen, en scoorde daar ook 1 keer uit. Zo stonden we 0-1 achter. Al snel wisten wij ook de korf te vinden door een mooie doorloop van Sam, die heel goed werd aangegeven door Sterre! Goed gedaan. 1-1!! Nu was het belangrijk om goed bij onze eigen tegenstander te blijven, en dat deden jullie heel goed. Soms hadden we nog wat problemen met het overspelen naar elkaar. De bal werd dan niet goed in de handen gegooid waardoor we de bal weer kwijt waren. Maar doordat jullie ook goed de ballen weer onderscheppen hadden we hem zo weer terug. Na weer een mooie aanval scoorde Kevin een mooie bal! 2-1. Na de rust kwam Cas er in voor Sterre. We begonnen gelijk weer goed, want na een paar minuten scoorde wij al weer! Kevin nam een mooie doorloop die dominique heel goed aan gaf! 3-1! Valto kreeg het steeds moeilijker omdat wij zo goed aan het verdedigen waren. Iedereen bleef heel goed tussen de paal en de tegenstander en jullie bleven ook heel goed bij je eigen tegenstander. Zo werden veel ballen onderscheept, en konden wij weer aanvallen. Iemand onder de paal, en de andere 3 probeerde weer een doorloop te nemen! En dat lukte! 4-1. Uiteindelijk was dat ook de eindstand. De strafworpen verloren we helaas.

Jullie hebben een leuke wedstrijd gespeeld, en allemaal heel goed je best gedaan! Woensdag gaan we weer lekker verder oefenen op het vrijlopen, aanvallen en verdedigen!