Valto F2 – ODO F2   0-4

Door Marije

Hallo kanjers van de F2,

Zaterdagochtend gingen we voor het eerst met het complete team op pad. Valto F2 stond vandaag op het programma. Het was droog en de temperatuur was lekker om te spelen. Voor de wedstrijd hadden we nog wat tijd om te schieten en een praatje te houden. We zouden vandaag goed letten op het verdedigen. Nou, dat kunnen jullie al heel goed! Jullie gooiden de bal heel goed over naar elkaar. Als we de bal hadden onderschept, was die al snel bij onze korf. Hier keken jullie goed naar wie jullie konden gooien en de ballen kwamen goed aan in de handen! Harstikke goed! We kregen in de eerste helft al veel kansen, maar de bal wilden er maar niet in! Uiteindelijk lukte het Jana om toch te scoren. Zo konden we met een 1-0 voorsprong de rust in. Na een lekkere beker limonade en een kort praatje van Max gingen we verder met de tweede helft. De tweede helft ging weer zo goed! Jullie stonden elke keer aan de goede kant te verdedigen, hierdoor kon de tegenstander niet schieten. Anouk lukte het heel vaak om de bal te onderscheppen en Jana heeft wel heel veel ballen binnengehouden voor de lijn. In de eerste 10 minuten van de tweede helft kreeg Roos de bal heel mooi aangespeeld, hierdoor kon ze rustig schieten! Dit deed ze zo goed, dat de bal door de korf ging! Goed gedaan, Roos! Sommige tegenstanders hadden er niet meer zo'n zin in. Daardoor werd het voor ons makkelijker om de bal te gooien. Jullie liepen elke keer goed richting de korf, zodat de bal er overheen gegooid kon worden. Hieruit ontstonden vele kansen. Anouk wist de 3-0 er in te gooien, je schrok er zelf een beetje van! Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Brigit ook nog te scoren na de vele kansen die ze al had gehad! Met 4-0 was de wedstrijd afgelopen! De strafworpen zijn gewonnen door Valto met 2-1. Wat erg leuk is, is dat Fleur bij de strafworpen heeft gescoord! Iedereen heeft dus wel een keer gescoord bij deze wedstrijd! Naast het winnen van de wedstrijd, was het ook erg leuk om te zien dat jullie zoveel plezier hadden met z'n allen! Als we zo door gaan met z'n allen, dan wordt het een heel leuk seizoen!