Vraag en Antwoord 2011-2012

Door Bestuur

Het is een gewoonte die we al lang bij ODO hebben: het bestuur biedt bij de start van het korfbalseizoen alle leden een 'technisch' informatieblad aan. Vanaf het seizoen 2008-2009 zijn we met een iets ander formaat begonnen: Vraag en Antwoord (V&A). Een formaat wat ook gemakkelijk op onze internetsite te plaatsen is. In deze speciale V&A Praatpaal is geprobeerd alle noodzakelijke informatie te vermelden over ODO die van belang kan zijn tijdens het korfbalseizoen. In seizoen 2011-2012 zal de voorspreiding vooral digitaal zijn.

 

Zoals gezegd is de ODO website een belangrijke bron van informatie. We zullen zo snel mogelijk na het verschijnen van deze ODO V&A Praatpaal zorgen dat al deze informatie ook beschikbaar is via www.odomaasland.nl. het geeft antwoord op een groot aantal vragen die in de loop van het seizoen wellicht aan de orde komen. Natuurlijk is het mogelijk dat er tijdens het seizoen zaken veranderen, dit wordt gecommuniceerd via de Praatpaal en via de website. Hou deze organen dus altijd goed in de gaten!

 

Voor de leden of ouders die er prijs op stellen zal een papieren versie beschikbaar komen welke in de kantine kan worden opgehaald.

 

Alle leden hebben de V&A via de mail ontvangen. Inmiddels is de informatie ook op de site te vinden.
 

Wij willen iedereen vanaf deze plaats een heel goed seizoen toewensen met veel speelgenot en zonder blessures.