A.s. dinsdagavond kledingavond

Door Jaap

A.s dinsdagavond 30 augustus is er tussen 19.00 en 21.00 de mogelijkheid om rokjes, broekjes, shirtjes, trainingspakken en tassen te bestellen.

De tassenactie is éénmaal per drie jaar, dus ben je toe aan een nieuw tas kan je kiezen uit maat S, M en L en de prijzen zullen ongeveer variëren tussen de 10 en 15 euro. De spelers van de ODO-selectie 1+2 en A1 krijgen de tassen deze week al uitgereikt.

Bij de shirts is er bij de grote maten een tekort. De herenmaten S, M, L en XL zijn niet meer leverbaar door Nike en hier zal een tijdelijke oplossing voor komend seizoen gezocht worden. Mocht je één van deze maten nodig hebben, geef het a.s dinsdag door zodat er zo snel mogelijk een beslissing gemaakt kan worden over de oplossing. Volgend seizoen wordt er namelijk een nieuw model shirt geïntroduceerd en het is de bedoeling dat leden of in het huidige shirt of in het nieuwe model gaan spelen, om de uniformiteit in de kleding zo goed mogelijk te houden. De shirtjes kunnen dinsdag meteen betaald worden en meegenomen worden.

De trainingspakken. In de zaal zal de selectie het nieuwe promotiepak gaan dragen. Dit pak wordt het nieuwe promotiepak voor de komende jaren. Heb je dus een nieuw pak nodig, kom a.s. dinsdag passen zodat we zoveel mogelijke pakken tegelijkertijd kunnen gaan bestellen en deze begin zaal kunnen uitdelen.

Ook de coachjacks zullen weer z.s.m. naar de coaches en trainers worden uitgedeeld.

Er zijn dit jaar een hoop teams die gebruik gaan maken van hesjes. Ivm met damesteams is er een tekort aan hesjes en heeft Monique deze besteld en deze zullen z.s.m aan de coaches/trainers van de desbetreffende teams worden uitgedeeld. De coaches/trainers zijn verantwoordelijk voor deze hesjes en zorg dat ze niet ‘kwijtraken’. Een klein beetje zorg en het scheelt ODO een hoop geld door zorgvuldig er mee om te springen en te bewaren.

Mocht je dus toe zijn aan een nieuw trainingspak of tas, zorg dat je a.s dinsdag tussen 19.00 en 21.00 naar de ODO kantine om te passen of te kijken, zodat deze zo snel mogelijk bij Intersport Biesheuvel besteld kan gaan worden door ons.

De kledingcommissie