Trainingsschema 1e helft veld 2011-2012

Door Margot

Op de site staat inmiddels het trainingsschema voor de 1e helft veldcompetitie. Het schema verschijnt ook aankomende week in de praatpaal.

Zoals jullie kunnen zien is de maandagavond er als trainingsavond bijgekomen. Voorlopig is deze avond alleen voor het veld toegevoegd, de mogelijkheden voor de zaal worden nog onderzocht. Op de maandagavond gaan een aantal teams trainen. Dit is nieuw ten opzichte van vorige jaren, maar door deze verandering winnen we een hoop tijd op de dinsdagavond. Dit betekent dat de teams die op dinsdag trainen niet al te vroeg hoeven te beginnen en niet laat klaar zijn.
Het uitgangspunt bij het maken van het schema is dat niemand meer dan 3 avonden per week op het veld staat i.v.m. trainen of trainen geven.

 

Opmerkingen:

– ODO 3 en 4 rouleren op donderdagavond qua tijd. Het ene team start om 21.15u, het andere team om 21.30u. Het is ook een optie om met je team op gras te trainen, dit kan dan al vroeger op de avond.
– De trainingen van ODO 8 worden gegeven door trainers op roulatie basis, net als afgelopen seizoen.
– De B1 traint op dinsdag in ieder geval op kunstgras. De andere teams die om18.30u starten rouleren.
– ODO C2 en C3 trainen op dinsdag gezamenlijk o.l.v. een aantal trainers. Dit moet onderling even worden afgesproken.

 

Zoals altijd is het erg lastig om te schuiven met trainingen en trainingstijden. Bedenk daarom goed of je echt niet kunt trainen of trainen geven op de aangegeven tijd voordat je reageert.

Omdat de trainingen vanaf aanstaande maandag (week van 15 augustus) al starten, vraag ik jullie om niet te lang te wachten met reageren. Houd de site goed in de gaten voor het meest actuele schema!

Namens de TC,
Margot van Viersen ( e-mail)