Schoolkorfbal: laatste stand van zaken

Door Jaap

Bekijk het opnieuw gewijzigde schema

 

Zoals iedereen kan zien is het hele schema veranderd op een paar uitzonderingen na. We kwamen er na het publiceren van het oude schema achter dat we het dit jaar een keer helemaal anders wilde doen.
Het schoolkorfbal is voornamelijk bedoeld om leden te werven. Op dit moment gaat dat voornamelijk om jongetjes. De potentiële nieuwe leden zitten met namen in de groepen 3 en 4. Om te stimuleren dat de jongens uit deze groepen lid gaan worden hebben we besloten om daar wat meer aandacht aan te besteden.

In eerste instantie hebben we dat gedaan door ervaren mannelijke trainers op deze teams te zetten. Dit zou het korfbal aantrekkelijker moeten maken voor zowel de jongens als hun ouders. Deze ervaren trainers zijn helaas vaak verhinderd om op het toernooi op tijd aanwezig te zijn, daarom hebben we ze aangevuld met jongere jongens. Deze jongens uit de A en B zijn mogelijk beter in staat de kinderen te begeleiden op het toernooi.

 

Als gevolg van dit alles moesten alle lege plekken zo goed mogelijk worden ingevuld. Om deze puzzel compleet te maken is er dus wel een heleboel veranderd. Het is belangrijk dat iedereen goed kijkt wanneer hij of zij verwacht wordt.

 

Let op!! Zorg dat je 15 min eerder aanwezig bent dan de aanvang van de training. De teams en de trainers hebben dan de tijd om elkaar te vinden. Er moeten ook palen opgezet worden, dus zorg dat je op tijd bent!!!!!

 

Door al deze veranderingen is het goed mogelijk dat je opeens niet meer kunt. Probeer in dat geval eerst zelf het één en ander te regelen d.m.v. ruilen. Er zijn ook mensen die niet in het schema staan, maar ook die kun je vragen. Als je een vervanger hebt gevonden kun je dat mailen naar: schoolkorfbal

 

NB: Coaches zullen tijdens het toernooi ook één of twee wedstrijden moeten fluiten. Neem een fluit mee!

 

Alvast weer bedankt voor jullie medewerking.

 

Groetjes, Laura
schoolkorfbal
06-11075154