Vitesse (Ba) 3 – ODO 3

Door Gerard

Gisteren was de laatste wedstrijd van het seizoen. Er was nog een kleine kans op behoud, maar dan moest er ruim gewonnen worden van Vitesse en de andere uitslagen ook nog meevallen. De statistieken waren niet al te hoopgevend want in de thuiswedstrijd werd 12-1 verloren.

In het begin kwamen we toch weer achter, maar daarna werd het goed opgepakt. Na 4 doelpunten achter te hebben gestaan, kwamen we terug tot 8-7 en konden we net niet gelijkmaken. Zo ging het door naar 9-8 en 10-9. Ook toen viel die niet en maakte Vitesse toch weer het gaatje en uiteindeiljk sloten we de wedstrijd af met 15-11. Hoewel, natuurlijk balen dat er verloren werd, is hiermee wel zichtbaar dat er veel progressie is gemaakt.

Terugkijkend op het hele seizoen zijn de resultaten wat wisselend geweest. Op het veld bleek dat er een paar (te) sterke ploegen in de poule zaten, waardoor het in die wedstrijden moeilijk was om het eigen spel te spelen. In de zaal moesten we weer even omschakelen, maar werd de weg naar boven duidelijk gevonden. Een mooie 3e plaats was daar het eindresultaat. Op het veld werd deze lijn goed opgepakt, met een 2-tal knappe overwinningen op Albatros en RWA. Helaas konden we daar tegen Deetos net geen vervolg aangeven. De laatste tegenstanders waren gewoon iets te goed – hoewel de wedstrijden duidelijk beter waren dan de 1e helft veld. Belangrijkste punt is dat het scoringsvermogen nog wat beter wordt, want het spelletje loopt vaak prima en aan de teamspirit en inzet ligt het zeker ook niet!

Alle spelers, invallers, reserves, trainers, invalcoaches hartelijk bedankt – nu lekker een zomertje rust en er dan in augustus weer tegenaan!