Word ‘zomergast’ bij Thof

Door Jaap

(ingezonden mededeling door onze buurvereniging Thof Running)

 

Blijf in conditie en voorkom blessures!

Fit aan het nieuwe sportseizoen beginnen, kan blessures voorkomen! Onderzoek heeft aangetoond dat veel blessures ontstaan in het begin van het seizoen, omdat je lichaam dan niet meer gewend is aan de belasting en vermoeidheid.

 

Word ‘zomergast’!
Thof Running Maasland helpt jou om dit te voorkomen en biedt je daarom ook dit jaar de mogelijkheid om in een ontspannen en ongedwongen sfeer je conditie op peil te houden. Wanneer je 16 jaar of ouder bent, kun je je aanmelden als ‘zomergast’. Vanaf juni t/m augustus kun je dan op dinsdag- en/of donderdagavond mee lopen in één van de vier trainingsgroepen (variërend in snelheid). De groepen staan onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers, die garant staan voor leuke en gevarieerde trainingen. De trainingen starten om 19:30 (vertrek vanuit sporthal De Hofstede) en duren ongeveer tot 21:00 (inclusief warming-up én cooling-down).
De kosten voor drie maanden meetrainen bedragen in totaal slechts € 10,00.

Twijfel je nog? Loop dan gerust een keertje mee en ervaar het zelf. Ben je al overtuigd? Meld je dan aan via e-mail. Na aanmelding krijg je per e-mail een reactie met verdere informatie.