ONDO (G) A1 – ODO A1   10-10

Door Jeroen

Vamdaag werden we al om 11 uur op het ODO complex verwacht voor een uitwedstrijd tegen ONDO. Er stond een lekkere zon maar de wind  viel een beetje tegen. Na een hoop drukte op de wegen kwamen we aan in 's-Gravenzande. De wedstrijd stond gepland voor half 1, maar tegen die tijd was er nog geen scheidsrechter want die stond in de file. 10 minuten later was hij gearriveerd en kon de wedstrijd beginnen. Beide teams hadden moeite met scoren, maar na 11 minuten was toch de 0 bij ONDO van het scorebord. 5 minuten later wist ONDO er weer een in te leggen. Daarna vielen de doelpunten als rijpe appels van een boom en daardoor stond het 10 minuten later 7-2 voor ONDO. Dat was ook de ruststand. Na de rust kwam ODO sterk uit de startblokken en scoorde al vrij snel een doelpunt. Maar ONDO werd hier niet bang van en de score was halfverwegen de 2e helft 10-6. Met nog een kwartier te spelen wist ODO de uiteindelijke stand nog op te halen naar 10-10. Met nog een seconde of 3 op de klok kreeg ONDO nog een strafworp in de schoot geworpen, maar door de immense druk op de nemer van ONDO miste hij deze kans op de overwinning. De eindstand werd dus 10-10. Door een goede 2e helf wist ODO nog een puntje mee naar huis te nemen. De doelstelling van 14 punten kan dus niet meer gehaald worden. Maar gelukkig had Alex een doelstelling van 10 punten en die ligt nog wel in het vizier.

Jacco, Martijn, Maaike en Serena bedankt voor het invallen en reserve zitten. Komende week geen wedstrijd maar die week daarop lekker bikkelen tegen de Dijk. Daar hebben we nog een appeltje mee te schillen.