ODO E1 – Eibernest/Vrolijk E2   4-2

Door Rick en Rob

Lekker weer om te spelen, alle 10 meiden weer aanwezig. Wel weer een beetje jammer, dat betekent dan ook dat 4 van jullie een halve wedstrijd spelen. Dit keer tegen Eibernest. Het samenspel ging op zich best goed, jullie wisten elkaar goed te vinden. Er waren ook genoeg kansen. Eibernest was soms net iets fanatieker, onderschepte daardoor de bal en wisten met wat kansjes op voorsprong te komen. Gelukkig was het bij rust 1 – 2 geworden, en konden we na rust proberen ons te verbeteren. En dat lukte! In de aanvallen werd goed gekeken naar elkaar, en werden er mooie doelpunten gemaakt. Eibernest wist niet meer tot scoren te komen, en de overwinning was binnen! Goed gedaan, meiden. Na afloop dan eindelijk het beloofde snoepje….dus er niet meer om vragen…………..