Albatros 4 – ODO 3   6-11

Door Janny

ODO 3 steunt de digitale Praatpaal! Wil je onze stukjes lezen, dan zul je het grote boze internet op moeten, want in dat ouderwetse stuk papier verschijnen wij niet meer! Dat, of we zijn niet zo goed in het doorgeven van de pen..

 

Dus voor mensen mijn stukje zat worden en het niet uitlezen en dat dan als excuus gaan gebruiken om volgende week geen stukje te schrijven geef ik de pen door aan… *zuigt een random naam uit haar duim* Lisa!

 

Dan offer ik me bij dezen maar op voor het stukje van zaterdag. Ik heb deze week toch een uurtje over, heerlijk zo'n vrije dinsdag…

 

Albatros dus.. Weer zo'n ploeg waar geen wedstrijdverslag over beschikbaar is. Volgens invalcoach Frits (die weer onze fietsende coach Gerard als bron aanwees) stonden we vorige keer binnen no-time 0-5 achter.. Uiteindelijk wel gewonnen die wedstrijd, maar toch, we hadden wat goed te maken. Daarbij had Albatros pas 0 punten, en wij pas 3, dus misschien moesten we maar gewoon winnen.

 

Nou we gingen in elk geval goed van start. Lekker zonnetje, wel met een straf briesje "maar geen coach hoeft óns meer te vertellen wat we daar aan moeten doen". Wijze woorden Simon. Maar wel verwarrend: een "tegenwind-verdedig-strategie" gaat er namelijk wel van uit dat je tegenstander ook weet wat hij moet doen…

 

Vrij snel stond er 0-2 op het scorebord. Iedereen kon dus opgelucht ademhalen, Albatros kon ons niet meer op 5-0 zetten! Verder weet ik niet meer zo goed hoe de score verliep eigenlijk. We hadden goede, lange aanvallen, maar afmaken was weer es lastig. Hoeveel doorlopen zouden we deze week gemist hebben?

 

Ergens halverwege de tweede helft werd ondergetekende afgevoerd naar de reservebank, en vakkundig vervangen door Laura. Tegen de tijd dat een fijne ijszak zich op mijn enkel genesteld had, en ik ons score-formuliertje wilde inspecteren, begon Albatros opeens een beetje in te lopen. (Ik wil hier natuurlijk geen causale verbanden suggeren!) Albatros drukte niet echt door, maar toch, ik begon me een klein beetje zorgen te maken..

 

Gelukkig vielen toen ein-de-lijk weer een paar doelpuntjes aan de kan van ODO, en zo kwam een geruststellende 6-11 op het wedstrijdformulier terecht. 

 

Ik hoop dat met deze mooie overwinning een trend is gezet, want we kunnen echt nog wel wat puntjes gebruiken en het zal best nog zwaar worden in de derde klasse! Volgende week een boeiend epistel door Lisa de R. dus!

 

Groetjes,

Janny